Amazon Quiz Answer

Updated : May 24, 2020 in amazon

Amazon Quiz Answers Today (19th June 2020) – Win Bose 700 Bluetooth Headphones

Amazon Quiz Answer is really easy to find now. You have to just visit here daily at the time of Amazon Quiz and you will get all the answers in one place. You have to follow all the rules of the quiz and you can increase your chance to win the prize from Amazon. People always afraid that they are going to get the prize in real or not. But here the name ‘Amazon’ is enough to trust in the quiz. Many people got their prize from the quiz for real. So, just be patient and play Amazon Quiz daily.

Details of Today’s Amazon Quiz:

  • Quiz Title: Bose 700 Bluetooth Headphones
  • Winner Announcement: 30th June, 2020

Amazon Bose 700 Bluetooth Headphones Quiz Answers – 19th June 2020

Question 1. Which article of the Constitution states that ‘India, that is Bharat, shall be a Union of States.’?
Answer – Article 1

Question 2. The headquarters of OPEC (Organization of the Petroleum Exporting Countries) is located in which international city since 1965?
Answer – Vienna

Question 3. What was the theme for this year’s World Oceans Day celebrated on 8th June 2020?
Answer – Innovation for a Sustainable Ocean

Question 4. ‘Lockdown Liaisons’ is a new series of e-books from which Indian author?
Answer – Shobhaa de

Question 5. ‘Bande Utkala Janani’ written by KL Mohapatra has recently been assigned the status of ‘State Song’ by which Indian state?
Answer – Odisha

Previous Amazon Quiz Answer

Amazon RS 50,000 Quiz Answers – 18th June 2020

Question 1. What is the name of Amitabh Bachchan’s character in the movie ‘Gulabo Sitabo’ recently released on Amazon Prime?
Answer – Chunnas ‘Mirza’ Nawab

Question 2. Which country has recently been elected as a non-permanent member for the Asia-Pacific seat in the UN Security Council?
Answer – India

Question 3. Which awards, known as Asia’s version of the Nobel Prize, have been cancelled this year due to the global pandemic?
Answer – Ramon Magsaysay Award

Question 4. What is the name of the ‘Internet-controlled’ robot made by Pratik Tirodkar to address the needs of hospitals treating COVID-19 patients?
Answer – Coro-Bot

Question 5. Which of these companies has acquired Turkish game maker Peak for $1.8 Billion?
Answer – Zynga

Amazon Apple iPhone XR Quiz Answers – 17th June 2020

Question 1. For the first time in 75 years, world leaders would not travel for the United Nations General Assembly session scheduled in which city?
Answer – New York

Question 2. Which famous actor born on June 22nd, known for playing negative roles featured in Indiana Jones and the Temple of Doom?
Answer – Amrish Puri

Question 3. Titan is a satellite in the solar system which is known to be drifting away from its host planet. Which is its host planet?
Answer – Saturn

Question 4. Gairsain has recently been appointed the summer capital of which Indian state?
Answer – Uttarakhand

Question 5. The English Premier League is scheduled to restart on June 17th. Which two teams would be playing in the first fixture since resumption?
Answer – Aston Vila, Sheffield United

Amazon Samsonite Polycarbonate Suitcase Quiz Answers – 16th June 2020

Question 1. Which of these movies marks director Priyadarshan’s comeback to Bollywood after a period of 7 years?
Answer – Hungama 2

Question 2. The only dolphin sanctuary of India is located in which state?
Answer – Bihar

Question 3. Which team is scheduled to play a 3 Test series in England starting July 8, 2020 the first ever under a ‘bio secure’ environment?
Answer – West Indies

Question 4. Which actor born on June 16th, won a National Award for his debut film Mrigayaa?
Answer – Mithun Chakraborty

Question 5. Which of these organisations has recently won the world’s largest solar bid at $6 Billion?
Answer – Adani Green Energy

Amazon RS 20,000 Quiz Answers – 15th June 2020

Question 1. Which Indian state would now be producing the high-quality Australian Merino sheep wool indigenously?
Answer – Uttarakhand

Question 2. Which of these cities would NOT host any matches during India’s Test series against Australia scheduled to begin in December 2020?
Answer – Perth

Question 3. Which famous political leader and a Lady Shri Ram College graduate born on June 19th, won the Nobel Peace Prize in 1991?
Answer – Aung San Suu Kyi

Question 4. Who recently assumed office as the president of the Confederation of Indian Industry (CII) for 2020-21?
Answer – Uday Kotak

Question 5. Which two clubs played in the first match of the La Liga post the shutdown due to the COVID- 19 crisis?
Answer – Real Betis, Sevilla

Amazon Vivo S1 Quiz Answers – 14th June 2020

Question 1. Who according to Forbes has become Football’s first ever billionaire?
Answer – Cristiano Ronaldo

Question 2. WeTransfer, a data sharing website was founded in 2009 in which country ?
Answer – Netherlands

Question 3. Which famous business leader born on June 10th worked at Applied Materials and McKinsey & Company before joining Google?
Answer – Sundar Pichai

Question 4. Name India’s popular bicycle brand which shut down its operations on World Bicycle Day 2020.
Answer – Atlas Cycles

Question 5. Who is the director of Sadak 2- starring Alia Bhatt, Sanjay Dutt and Pooja Bhatt, the sequel to the 1991 movie Sadak?
Answer – Mahesh Bhatt

Amazon Noise Shots Wireless Headphones Quiz Answers – 13th June 2020

Question 1. Which country chaired the virtual Global Vaccine Summit on June 4, 2020?
Answer – UK

Question 2. The sale of a 258-year-old bottle of which spirit recently set a new world record of £118,580 at a Sotheby’s auction?
Answer – Cognac

Question 3. Which ISL club overtook clubs like FC Barcelona and Liverpool to record the second-highest engagement rate on Instagram as of April 2020?
Answer – Kerala Blasters FC

Question 4. Which of these initiatives was introduced by the Indian Power Ministry on the occasion of World Environment Day 2020?
Answer – iCommit

Question 5. Which Indian pharmaceutical company founder has been named the ‘EY World Entrepreneur of The Year’ Awardee for 2020?
Answer – Kiran Mazumdar Shaw

Amazon Casio 61 Key Keyboard Quiz Answers – 12th June 2020

Question 1. For which film did veteran film maker Basu Chatterjee, who passed away on June 4, 2020, win a National Film Award in 1992?
Answer – Durga

Question 2. Kazatomprom from Kazakhstan is the world’s largest producer and seller of what naturally mined item?
Answer – Uranium

Question 3. Which Indian Prime Minister, during a visit in 2000, had inaugurated Mahatma Gandhi’s statue outside the Indian Embassy in USA?
Answer – Atal Bihari Vajpayee

Question 4. Which tech company recently launched a new app called ‘Sodar’ which uses AR to visualise social distancing?
Answer – Google

Question 5. Which Indian company made two new additions ‘Dahlia’ and ‘Lily’ to their Bloom fan series in June?
Answer – Usha

Amazon RS 15,000 Quiz Answers – 11th June 2020

Question 1. Which Cyclonic storm made landfall in Maharashtra’s Raigad district on June 3 2020?
Answer – Nisarga

Question 2. As per the latest calendar, which European country is slated to host the first two races of the 2020 Formula One season?
Answer – Austria

Question 3. What name did the US astronauts give the SpaceX Dragon craft in which they traveled to the International Space Station?
Answer – Endeavour

Question 4. Rani Rampal, the 2020 Khel Ratna Award nominee captains India in which sport?
Answer – Hockey

Question 5. Which tributary of river Indus is the site for the Kohala hydro-power project, which aims at providing low-cost electricity?
Answer – Jhelum

Amazon Mi A3 Quiz Answers – 10th June 2020

Question 1. The 36th National Games, which is now indefinitely postponed, were scheduled to be held in which state?
Answer – Goa

Question 2. Who drove his first automobile, the Quadricycle, on the streets of Detroit in June 1896?
Answer – Henry Ford

Question 3. Formed recently, which police division boasts a red and blue colored flag with the words ‘Khidmat aur Himmat’?
Answer – Ladakh Police

Question 4. The first entry to which ‘famous’ diary was made on June 12, 1942?
Answer – The Diary of Anne Frank

Question 5. The highly successful biopic of which actor, featuring Ranbir Kapoor in the title role was released in June 2018?
Answer – Sanjay Dutt

Amazon Bose Soundsport Headphones Quiz Answers – 9th June 2020

Question 1. Which country did India recently help build a military war game center named ‘INDIA’?
Answer – Uganda

Question 2. Which critically endangered animal was recently sighted in the Hoggar Mountains of Algeria?
Answer – Saharan Cheetah

Question 3. Music composer brothers Sajid-Wajid had made their Bollywood debut with which Salman Khan film?
Answer – Pyar Kia toh Darna Kya

Question 4. In June 1999, Leander Paes and Mahesh Bhupathi won their first ever Grand Slam. Which tournament was their first Grand Slam win?
Answer – French Open

Question 5. Gamers from which country have won the the inaugural virtual UEFA eEURO 2020?
Answer – Italy

Amazon RS 15,000 Quiz Answers – 8th June 2020

Question 1. The 440m long Chamba tunnel has recently been inaugurated in which state?
Answer – Uttarakhand

Question 2. What useful letter arrangement was created by Christopher Sholes to lessen spelling mistakes and increase speed of writing?
Answer – QWERTY

Question 3. India Post has partnered with which state government to deliver ‘Shahi Lichi’ and ‘Zardalu Mango’ at the doorstep of people?
Answer – Bihar

Question 4. How do we better know the No.18 Squadron of the Indian Air Force that is equipped with HAL Tejas?
Answer – Flying Bullets

Question 5. Which mountain peak was summitted for the first time on May 29, 1953?
Answer – Mount Everest

Amazon Samsung Galaxy Note 10 Quiz Answers – 7th June 2020

Question 1. Which technology giant recently acquired Giphy for $400 million?
Answer – Facebook

Question 2. May 29 is celebrated as the International Day of UN Peacekeepers. How are the Peacekeepers often referred to as?
Answer – Blue Helmets

Question 3. Which Indian conglomerate recently announced the acquisition of spice-maker Sunrise Foods?
Answer – ITC

Question 4. The Grand Renaissance Dam earlier known as the Millennium Dam, slated to be the largest dam in Africa, is being built in which country?
Answer – Ethiopia

Question 5. Kangra tea, which is known to boost immunity, comes from which Indian state?
Answer – Himachal Pradesh

Amazon Fender acoustic guitar Quiz Answers – 6th June 2020

Question 1. Which of these cricketers has been nominated in 2020 for the Rajiv Gandhi Khel Ratna?
Answer – Rohit Sharma

Question 2. Which bollywood actor has launched his new Grooming & Personal Care Brand FRSH?
Answer – Salman Khan

Question 3. Indian Army officer Major Suman Gawani recently won the ‘United Nations Military _______ Advocate of the Year Award”. Fill in the blanks
Answer – Gender

Question 4. Which newly-launched app from Facebook allows users to make music together virtually?
Answer – Collab

Question 5. K-FON is the Fiber Optic Network project of which Indian state?
Answer – Kerala

Amazon Sony 5.1 Home Theater System Quiz Answers – 5th June 2020

Question 1. Neeraj Chopra, recommended by the AFI for the Rajiv Gandhi Khel Ratna award, is associated with which event?
Answer – Javelin Throw

Question 2. The digital rights of which of these movies was recently sold to an OTT platform for a staggering sum of INR 125 crore?
Answer – Laxxmi Bomb

Question 3. Which 13th century Indian temple will be solarised soon under the Central government scheme?
Answer – Konark Sun Temple

Question 4. Which Indian organisation made the ‘NavRakshak’ PPE kit ?
Answer – Indian Navy

Question 5. Tsai Ing-wen was re-elected to a second term as President of which Asian country?
Answer – Taiwan

Amazon RS 20,000 Quiz Answers – 4th June 2020

Question 1. Which former Miss World has been roped in by UNICEF to spread awareness on menstrual hygiene?
Answer – Manushi Chhillar

Question 2. General Electric has announced that it would be selling which iconic business of its to Savant Systems?
Answer – Lightbullbs

Question 3. An underwater salvage company was granted approval recently to cut into the wreckage of _________ to try to recover a Marconi telegraph?
Answer – RMS Titanic

Question 4. Which tennis player topped the 2020 Forbes magazine list of highest-paid global athletes?
Answer – Roger Federer

Question 5. Ajit Jogi, who passed away recently, was the first chief minister of which Indian state?
Answer – Chattisgarh

Amazon One Plus 7T Pro Quiz Answers – 3rd June 2020

Question 1. Rahi Masoom Raza is famous for writing the screenplay of which of these famous productions on Indian television?
Answer – B R Chopra’s Mahabharat

Question 2. As per a recent report by Forbes, who is now the world’s highest paid female athlete?
Answer – Naomi Osaka

Question 3. The CIMON – an AI working with astronauts on the International Space Station was developed by which organisation?
Answer – IBM

Question 4. Shivaji Rao Gaekwad is the real name of which legendary actor born on 12th December 1950?
Answer – Rajanikant

Question 5. The NBA is currently in talks with the Walt Disney company, about plans to restart the NBA season in the Disney World in which city?
Answer – Orlando

Amazon Amazon Alexa Eco Show Quiz Answers – 2nd June 2020

Question 1. The movie Ghoomketu released on an OTT platform very recently, stars which of these directors in an important role?
Answer – Anurag Kashyap

Question 2. Telia Rumal, that recently got a GI tag, is from which Indian state?
Answer – Telangana

Question 3. The Indian roller (A bird) is also known in India by a name which is associated with Lord Shiva. What name?
Answer – Neelkanth

Question 4. In abbreviations such as ASLV, PSLV, GSLV, what do the letters ‘LV’ stand for?
Answer – Launch Vehicle

Question 5. In 1988, the WHO passed a resolution announcing the observance of a day on May 31st every year, denouncing the usage of what?
Answer – Tobacco

Amazon RS 5,000 Quiz Answers – 1st June 2020

Question 1. Victoria Falls, which was recently reopened for public visits, is situated in which of these countries?
Answer – Zambia

Question 2. Which famous Bollywood actor has recently been appointed the brand ambassador of the National Anti- Doping Agency (NADA) ?
Answer – Suniel Shetty

Question 3. Which country became the 1st nation in Europe to declare an official end to the COVID-19 pandemic?
Answer – Slovenia

Question 4. The 1985 shoes of which legendary sportsperson recently sold at a Sotheby auction for $560000?
Answer – Michael Jordan

Question 5. A T20I series between India and which country held in the early part of 2020, featured two matches that went into the Super Over?
Answer – New Zealand

Amazon Samsung Galaxy Note 10 Quiz Answers – 31st May 2020

Question 1. Whose latest book about childhood travels is titled ‘Hop On’?
Answer – Ruskin Bond

Question 2. Which tech company has launched an e-commerce venture called ‘SHOPS’?
Answer – Facebook

Question 3. Shiksha vani is a podcast launched by which organisation in India?
Answer – CBSE

Question 4. What is ‘Sachet’? It was recently commissioned by the Indian Coast Guard.
Answer – Petrol Vessel

Question 5. The upcoming movie Tenet directed by Christopher Nolan stars which of these Bollywood actresses?
Answer – Dimple Kapadia

Amazon Bosch Washing Machine Quiz Answers – 30th May 2020

Question 1. Which Indian state is the first to run inter-state electric bus services?
Answer – Maharastra

Question 2. Which country recently launched The Space Domain Mission Unit to monitor and counter threats against their satellites?
Answer – Japan

Question 3. Neeraj Kabi, recently in focus due to his performance in Paatal Lok, earned critical acclaim for his role in which of these movies?
Answer – Ship of Traseus

Question 4. Which of these famous hockey players scored 5 goals in India’s final victory in the 1952 Olympics against Netherlands?
Answer – Balbir Singh Sr.

Question 5. The current UN Secretary General Antonio Guterres hails from which country?
Answer – Portugal

Amazon GoPro Hero 8 Quiz Answers – 29th May 2020

Question 1. Which famous foreigner after whom a city in India is named, landed on Indian shores on 20th May, 1498?
Answer – Vasco da Gama

Question 2. The Western Ghats, one of the eight hotspots of biological diversity in the world, is spread across how many Indian states?
Answer – 6

Question 3. Which French company helped Indian Railways manufacture the 12000 HP electric locomotive?
Answer – Alstom

Question 4. “Aapda. Seva Sadaiv” is the motto of which of these Indian organisations?
Answer – NDRF

Question 5. Which Indian FMCG company recently launched their e-commerce app ‘OrderMe’?
Answer – Patanjali

Amazon RS 50,000 Quiz Answers – 28th May 2020

Question 1. Which Indian has recently been elected the Chairman of the WHO Executive Board?
Answer – Harsh Vardhan

Question 2. Which of these is an Amazon Prime series about a ‘virtual afterlife‘ starring Robbie Amell in the lead role?
Answer – Upload

Question 3. Maharana Pratap Singh I, whose birth anniversary was celebrated in May, was the 13th king of which kingdom?
Answer – Mewar

Question 4. Which of these platforms added a new feature titled ‘bedtime reminder’ to help its users reduce screen time?
Answer – YouTube

Question 5. Carmen Reinhart has been appointed as the new VP and Chief Economist of which international organisation?
Answer – World Bank

Amazon LG W30 Pro Smartphone Quiz Answers – 27th May 2020

Question 1. Fenway Sports Group owns which football club that is currently top of the table in its domestic league?
Answer – Liverpool

Question 2. Who among these has been posthumously awarded the Padma Vibhushan in 2020?
Answer – Arun jaitley

Question 3. Who has forayed into the Electric Vehicle market with their new offering iQube Electric?
Answer – TVS Motor

Question 4. Which famous character actor is playing the role of Indian team manager PR Man Singh in the movie 83?
Answer – Pankaj Tripathi

Question 5. Bal Shakti Puraskar is annual award presented by the Indian President to whom?
Answer – Children

Amazon Canon M200 Mirrorless Camera Quiz Answers – 26th May 2020

Question 1. KK Shailaja who recently appeared on the BBC talking about combating the COVID- 19 crisis is the Health Minister of which state?
Answer – Kerala

Question 2. The UN Secretary General has suggested using pre- recorded messages from world leaders during the next UNGA session. What does GA stand for, in UNGA?
Answer – General Assembly

Question 3. Which of these famous actors has played the following roles- Byomkesh Bakshi and Mahatma Gandhi?
Answer – Rajit Kapur

Question 4. Stephanie Del Valle of Puerto Rico crowned which lady born on May 14, 1997 as Miss World 2017?
Answer – Manushi Chhillar

Question 5. Which cricketer born on May 27, is the first Indian to hit six sixes in an over in first class cricket?
Answer – Ravi Shastri

Amazon 25,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 25 May 2020

Question 1. Nitish Bharadwaj who played Krishna in BR Chopra’s Mahabharat, also plays the title role in which of these mythological series?
Answer – Vishnu Puran

Question 2. Which famous poet known for poems such as ‘Bidrohi’ and his work in the publication ‘Dhumketu’ was born on 24th May in Churulia, Asansol?
Answer – Kazi Nazrul Islam

Question 3. General Atlantic, Vista Equity Partners, Silver Lake, Facebook – they are all recent investors in which Indian company?
Answer – Reliance Jio

Question 4. Bheeshm International is a production house started by which famous television and film personality?
Answer – Mukesh Khanna

Question 5. Sebastian Vettel will be leaving which historic F1 team at the end of this year’s delayed F1 season?
Answer – Ferrari

Note That: This Quiz depends on your luck totally. Because after giving all the correct answers, it is not sure that you will win the prize. But wait, it costs nothing to play. So why not try your luck daily. If your luck is in your pocket then you can win Free Amazon Pay Balance and Free Gadgets from Amazon India through Amazon Quiz Time

Amazon Quiz Answers Today

Is Amazon Quiz Genuine?


Yes, in my opinion, the Amazon Daily Quiz game is real. Why? Because Amazon will do nothing fake from which their company name put the wrong impression on their customers. Amazon is really a big and trustworthy company where you can buy anything online with 100% trust.  Amazon Is Not Announcing The Winners publically, instead, they contact them directly. They are doing this Quiz Contest to gain more popularity for the Amazon App. Because these quiz contests are Amazon App Exclusive. Before participating, read the eligibility criteria carefully.

How To Participate in Amazon Quiz Time


Amazon Quiz Answers Today

In case you are new here, just follow the below steps to play this quiz daily and test your luck.

  • Download Amazon App on your smartphone.
  • Open the App and Sign In to the Amazon App to Play Amazon Quiz Time
  • Scroll Down on Home Page and you will find “Amazon Quiz Time” banner
  • Tap on the Banner and Start

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *