Updated : Nov 02, 2019 in amazon

Amazon Quiz Answers 31st December – Win Bose Headphone

Amazon Quiz Answers are really easy to find now. Amazon Quiz is really an interesting topic. We are providing Amazon Quiz Answers Today with proper and correct answers. Amazon Quiz Contest Today Answers will be given below. Amazon India is giving opportunities to win Free products and Amazon Pay Balance Daily through its Amazon Daily Quiz Time. Amazon Quiz Time is held on a limited time period daily between 8 AM and 12 PM. Answers of Amazon Quiz 22nd November is given below for you. So win the Amazon Quiz 2nd November Quiz with correct answers.


Today’s Amazon Quiz Answers




31st December 2019 | Win Bose Headphone

Q1 – How many coastal states are there in India?

Answer – 9

Q2- In the TV series Friends, who among the lead characters is a paleontologist?

Answer – Ross

Q3 – Who has become the first-ever Indian cricketer to play 100 T20 internationals?

Answer – Harmanpreet Kaur

Q4 – Which of these is found in the largest quantity on earth?

Answer – Water

Q5 – 2019 Padma Bhushan awardee Mahashay Dharam Pal Gulati has a business of what product?

Answer – Spices




Amazon Quiz Answers

Note That: This Quiz depends on your luck totally. Because after giving all the correct answers, it is not sure that you will win the prize. But wait, it costs nothing to play. So why not try your luck daily. If your luck is in your pocket then you can win Free Amazon Pay Balance and Free Gadgets from Amazon India through Amazon Quiz Time

Today’s Amazon Quiz Details


  • Quiz – Bose Headphone
  • Time – 8 AM to 12 PM
  • Date – 31st Dec 2019
  • Prize – Bose Headphone
  • Number of Winners – One
  • Result Date – 30th January 2019

How To Participate in Amazon Quiz Time


  • Download Amazon App on your smartphone (available on Android and IOS)
  • Open the App and Sign In to the Amazon App to Play Amazon Quiz Time
  • Scroll Down on Home Page and you will find “Amazon Quiz Time” banner
  • Tap on the Banner and Start

Previous Amazon Quiz Answers




30th December 2019 | Win Rs 5000 Pay

Q1 – Name the founder of ISRO whose 100th birthday was celebrated this year.

Answer – Vikaram Sarabhai

Q2- The Vijay Hazare Trophy, also known as the Ranji One-Day Trophy is a List A cricket tournament in India. Which team won this trophy in 2019-20 defeating Tamil Nadu in the finals?

Answer – Karnataka

Q3 – Name the renowned naturalist who has been conferred with the Indira Gandhi Prize for Peace, Disarmament and Development 2019.

Answer – David Attenborough

Q4 –  Which of these food items is named after the same vessel in which it is cooked?

Answer – Kadai Chicken

Q5 – How do we better know the duo Vivian Fernandes and Naved Shaikh, who have served as inspirations for a popular 2019 movie?

Answer –  Divine & Naezy


28th December 2019 | Win Sennheiser IE 80s Headphone

Q1 – Birds of Prey is an upcoming movie featuring which of these comic book characters as the main protagonist?

Answer – Harley Quinn

Q2- Who is the only Indian cricketer to take two international ODI hat-tricks?

Answer – Kuldeep Yadav

Q3 – Stadia from Google is a new cloud-based service offering what to customers?

Answer – Gaming

Q4 –  Shashi Tharoor won the Sahitya Akademi Award 2019 in the English category for which book?

Answer – An Era Of Darkness

Q5 – Who among these will publish an anthology of the writings of Guru Nanak Dev in world languages to mark his 550th birth anniversary?

Answer – UNESCO


27th December 2019 | Win Fiio X1II Music Player

Q1 – If it was Malaika Arora who featured in the song ‘Munni Badnaam Hui’, who features in the song ‘Munna Badnaam Hua’?

Answer – Warina Hussain

Q2- Who among the following was awarded the Bharat Ratna posthumously?

Answer – Nanji Deshmukh

Q3 – December 22nd is celebrated as National Mathematics Day on the occasion of whose birthday?

Answer – Srinivas Ramanujan

Q4 – The current Duchess of Sussex was a regular on the first seven seasons of which of these shows?

Answer – Suits

Q5 – What is the value of the commemorative coin released on Mahatma Gandhi’s 150th birth anniversary?

Answer – INR 150


26th December 2019 | Win Rs 15000 Pay

Q1 – Who recently became the first man to score a century on Test as well as ODI debut?

Answer – Abid Ali

Q2- Panipat is a city in which the present-day state of India?

Answer – Haryana

Q3 – The base color of the banknote of which denomination is magenta?

Answer – INR 2000

Q4 – A small village called Dhordo in Gujarat is currently hosting which famous festival?

Answer – Rann Utsav

Q5 – Which actor born on 17th December was the producer for the movie Vicky Donor, also winning a National Award for the same?

Answer – John Abraham



25th December 2019 | Win Oppo Reno 2Z

Q1 – In 1804, which composer born on 16th December, debuted his Symphony no 3 in Napoleon’s honor?

Answer – Beethoven

Q2- Which country topped the medal tally at the South Asian Games 2019?

Answer – India

Q3 – Who is known as Père Noël in French?

Answer – Santa Clause

Q4 – New Zealand has ordered 1,292 of what to treat patients injured in a volcanic eruption on the country’s White Island?

Answer – Square Feet Of Skin

Q5 – If Suman Rao finished 3rd, Opelie Mezzino finished 2nd, who finished 1st? (Hint: Miss world 2019 pageant)

Answer – Toni – Ann Singh


24th December 2019 | Win Samsung Galaxy Tab

Q1 – According to Google, what was India’s most-searched term of 2019?

Answer –  Cricket World  Cup

Q2- Which 2019 video game revolves around various incidents that happen in the fictional country of Urzikstan?

Answer – Call Of Duty: Modern Warfare

Q3 – The westernmost point of India falls in which state?

Answer – Gujarat

Q4 – Which popular actor born on 21st December 1963, played a negative role for the first time in the movie Shikari in 2000?

Answer – Govinda

Q5 – How do we better know Paul David Hewson, who with his group put up a memorable show at the DY Patil Stadium on December 15th, 2019? (Hint : U2 performed on 15th December in Mumbai).

Answer – Bono


23rd December 2019 | Win Rs 20000 Pay

Q1 – Who recently became the first Indian to play 150 Ranji matches?

Answer –Wasim Jaffer

Q2- Who among these famous Indians appears on the Forbes 2019 ‘The World’s 100 Most Powerful Women’ list?

Answer – Nirmala Sitharaman

Q3 – ‘Mind Master: Winning Lessons from a Champion’s Life’ is a new book by which famous Indian?

Answer – Vishwanathan Anand

Q4 – India celebrated the 550th birth anniversary of which religious figure in 2019?

Answer – Guru Nanak

Q5 – In which country was the ‘Shuri Castle’ located? It was a UNESCO World Heritage site that got destroyed in a recent fire.

Answer – Japan


22nd December 2019 | Win Realme U1

Q1 – Which of the following celebrated its 250th session in November 2019?

Answer – Rajya Sabha

Q2- Who recently broke Steve Bucknor’s record of most Test matches as an umpire?

Answer – Aleem dar

Q3 – Which of these was the title of a 2002 action thriller that starred Milind Soman and Danny Denzongpa?

Answer – 16th December

Q4 – Trav B Ryan has started a petition (received 32000+ signatures) for Apple to introduce an emoji based on which adorable character?

Answer – Baby Yoda

Q5 – Which foreign oil company’s recent IPO(Initial Public Offering) allowed it to pass Apple as the world’s most valuable public company?

Answer – Saudi Aramco


21st December 2019 | Win Bose 700 Headphone

Q1 – Who was named the TIME magazine’s Person of the Year in 2019?

Answer – Greta Thunberg

Q2- Which tech/social media platform recently announced that it will start asking users their age when they sign up for an account?

Answer – Instagram

Q3 – The Samaja, which is celebrating 100 years this year, is a daily newspaper from which state?

Answer – Odisha

Q4 – The World Anti-Doping agency banned which country from sporting events for the next four years, including the 2020 Summer Olympics and the 2022 Winter Olympics?

Answer – Russia

Q5 – Gotabaya Rajapaksa has been sworn in as the new President of which country?

Answer – Srilanka


19th December 2019 | Win Rs. 10000

Q1 – Which iconic Indian institution is celebrating 100 years this year?

Answer – IIT BHU

Q2- 34-year-old Sanna Marin from which country recently became the world’s youngest sitting prime minister?

Answer – Finland

Q3 – What is the topic of the COP25 conference, held recently over 12 days in Madrid?

Answer – Climate Change

Q4 – Mominul Haque is the current captain of which nation’s Test cricket team?

Answer – Bangladesh

Q5 – Who has been appointed as the new CEO of Alphabet Inc.?

Answer – Sundar Pichai


18th December 2019 | Win Huawei Y9 Prime Phone

Q1 – Which of these movies was also referred to during production as ‘Bond 25’? (Hint: It will be 25th James Bond film).

Answers – No Time To Die

Q2 – Going into the auction for the 2020 IPL, which of these players was not retained by his team?

Answers – Chris Lynn

Q3 – Dilma Rousseff, born on 14th December 1947, served as the President of which country before being impeached?

Answers – Brazil

Q4 – ‘Hand in Hand 2019’ that began in Meghalaya from December 7th is a joint military exercise of India and which country?

Answers – China

Q5 – The recently released ‘Pati Patni aur Woh’ is a remake of a 1978 movie starring which of these actors in the lead role?

Answers – Sanjeev Kumar


17th December 2019 | Win Fujifilm Camera

Q1 -Which is the only flag in the world representing a country to feature a sinking ship?

Answers – Bermuda

Q2 – The Konark temple appears on the reverse side of the bank note of which denomination?

Answers – INR 10

Q3 – His movie ‘Dhoom’ popularized the Suzuki Hayabusa more than ever among the Indian audiences. Since then he has gone on to work in many more Bollywood movies. He is also a successful model and film producer. He celebrates his birthday today. Who is he?

Answers – Jon Abraham

Q4 – The CIMON – an AI working with astronauts on the International Space Station was developed by which organisation?

Answers – IBM

Q5 – Which entity bought by Reliance, is considered the oldest toy shop in the world?

Answers – Hamleys

16th December 2019 | Win Rs 5000 Amazon Pay

Q1 – In ‘Friends’ which of these couples adopt the twins Jack and Erica? (Hint: This happens in the final season of the show).

AnswerChandler and Monica

Q2 – Shivaji Rao Gaekwad is the real name of which legendary actor born on 12th December 1950?

AnswerRajanikanth

Q3 – Which country hosted the 2019 edition of the South Asian Games?

AnswerNepal

Q4 – Which of these is the sequel of the movie Wonder Woman starring Gal Gadot?

AnswerWonder Woman 1984

Q5 – Which of these records was set by the 2019 Nobel Prize in Chemistry recipient John Goodenough?

AnswerOldest Nobel winner

15th December 2019 | Win Samsung A10s

Q1 – Who was named the youngest self-made billionaire by Forbes in 2019?

AnswerKylie Jenner

Q2 – Born on 11th December 1922, which Bollywood actor’s ancestral home in Pakistan was declared a heritage site by the Pakistan government in 2014?

AnswerDilip Kumar

Q3 – How many centuries has Virat Kohli hit in T20 international cricket?

Answer0

Q4 – Which company is building Starship, a transportation system designed for interplanetary travel?

AnswerSpaceX

Q5 – Which of these historical characters has Sanjay Dutt portrayed in a recent movie directed by Ashutosh Gowariker?

AnswerAhmad Shah Abdali


14th December 2019 | Win Bosch Washing Machine

Q1 – Which Sweden based global music streaming giant entered India in March 2019?

AnswerSpotify

Q2 – ‘National Unity Award’, the highest civilian award given for contribution to unity and integrity of India is named after whom?

AnswerSardar Patel

Q3 – Which country’s space agency is behind the Hayabusa asteroid sample-return missions? (Hint: Hayabusa is a robotic spacecraft)

AnswerJapan

Q4 – Which Indian cricketer became the first woman to play 200 ODIs in 2019?

AnswerMithali Raj

Q5 – Which company joined Apple and Amazon in hitting the $1 trillion valuations in April 2019?

AnswerMicrosoft


13th December 2019 | Win GoPro Hero 8

Q1 – Which Indian city hosted the country’s first game between two NBA teams ?

AnswerMumbai

Q2 – Which Indian classical musician has recently got a minor planet named after him?

AnswerPandit Jasraj

Q3 – NASA’s rover ‘Opportunity’ was declared dead in 2019 after spending 15 years on which planet?

AnswerMars

Q4 – Which actor shared the 2019 National Film Award for Best Actor along with Ayushmann Khurrana?

AnswerVicky Kaushal

Q5 – Which footballer was awarded The Ballon d’Or for a record 6th time recently?

AnswerLionel Messi


12th December 2019 | Win Rs 20,000

Q1 – Who is the only Bollywood actor to feature among the ten highest paid actors in the world, as revealed by Forbes in August 2019?

AnswerAkshay Kumar

Q2 – The word smog means a blend of smoke and ____?

Answer– FOG

Q3 – Who became Test cricket’s youngest captain in 2019 at the age of 20 years, 350 days?

Answer– Rashid Khan

Q4 – Aamir Khan’s ‘Laal Singh Chadhha’ is going to be the official remake of which Oscar-winning film?

AnswerForrest Gump

Q5 – Daniel Zhang in 2019 became the CEO of which international conglomerate company?

Answer–  Alibaba


11th December 2019 | Win LG W30 Pro Mobile

Q1 – The Yucca Brevifolia grows from Southern California to Utah in USA. What is the common name of this tree, familiar to music fans? (Hint : U2’s upcoming concert in Mumbai and one of their albums is named after this tree)

AnswerJoshua Tree

Q2 – Whose record did Virat Kohli break for most Test victories as captain outside India in August 2019?

AnswerSaurav Ganguli

Q3 – Aarey forest is located in which city of India?

AnswerMumbai

Q4 – What animal is ‘Bing Dwen Dwen’, the official mascot for the 2022 Beijing Winter Olympics?

AnswerGiant Panda

Q5 – His real name is Óscar Gutiérrez. He is a WWE superstar who always wears a mask. His famous finishing move is the 619 (Fun fact: He named it 619 based on the area code of his hometown in California). He celebrates his birthday today. Who are we talking about?

AnswerRey Mysterio


10th December 2019 | Win Canon M200 Camera

Q1 – The upcoming Salman Khan starrer Dabangg 3 stars the daughter of which of these Bollywood directors?

AnswerMahesh Manjrekar

Q2 – Oprah Winfrey has globophobia and didn’t enjoy one of her birthday parties because of this. What is globophobia the fear of?

AnswerBalloons

Q3 – In which country did the Indian cricket team register their first ever Test series win in early 2019?

AnswerAustralia

Q4 – Shawn Carter born on December 4th is hip-hop’s first billionaire as per Forbes. By what name is he better known in the music industry and around the world?

AnswerJay Z

Q5 – Which country has announced plans of moving its capital from its richest island Java to an unnamed city in Borneo?

AnswerIndonesia


9th December 2019 | Win Rs. 15000

Q1 – As per a recent Amazon original web series, what is the name of the wedding planning agency run by Karan Mehra and Tara Khanna?

Answer–  Made In Heaven

Q2 – Which of these is a nationwide initiative to immunize children and pregnant women against eight vaccine-preventable diseases?

AnswerIndradhanush

Q3 – Abiy Ahmed, the recipient of the 2019 Nobel Prize for Peace is the Prime Minister of which country?

AnswerEthiopia

Q4 – If a blacksmith works with iron, what does a redsmith work with?

AnswerCopper

Q5 – Motifs of which of these appear on the new 50 rupee notes issued by RBI?

AnswerStone Chariot of Hampi

8th December 2019 | Win Poco F1

Amazon Quiz Answers

Q1:- Anjali Chand who recently took the best T20I bowling figures (6 wickets for 0 runs) of all time at the South Asian Games, represents which country?

Answer:-Nepal 

Q2:- According to the title of a recent book by Amish Tripathi, Ravana is the enemy of which place?

Answer:- Aryavarta

Q3:- Which of these word(s), in focus due to several campaigns by activists, has been declared the Oxford Word of the year 2019?

Answer:- Climate Emergency

Q4:- Which mythical animal features on the flags of both Bhutan and Wales?

Answer:- Dragon

Q5:- The recent international badminton tournament held at Lucknow from 26th November- 1st December is named after which sportsperson?

Answer:- Syed Modi


7th December 2019 | Win Dyson Air Purifier

Q1:- Online application, e-visa, ‘e-MAISHA health facility’ are part of India’s initiative to digitize the process for which pilgrimage?

Answer:-Haj

Q2:-  The first recipient of this award was G.Sankara Kurup from Kerala, the latest recipient Akkitham Achuthan Namboothiri is also from Kerala. Name the award.

Answer:- Jnanpith Award

Q3:- Who is the narrator in the popular television series ‘Young Sheldon’?

Answer:- Jim Parsons

Q4:- Which former Infosys Chairman born on 2nd December is now the President of the New Development Bank of BRICS countries?

Answer:-  KV Kamath

Q5:- Samjhauta Express and Thar Express, whose services have recently been suspended, used to run between India and which other country?

Answer:- Pakistan


6th December 2019 | Win Sony Play Station 4

Q1:- What’s the name of India’s first ingenuously built light combat jet?

Answer:- Tejas

Q2:- Which Indian industrialist topped the Forbes list of the World’s richest sports team owners in 2019?

Answer:- Mukesh Ambani

Q3:- Arjun Kapoor, would be seen in the role of which of these military figures in a 2019 movie directed by Ashutosh Gowariker?

Answer:- Sadashiv Rao Bhau

Q4:- Famous for another role, which leader born on 3rd December was India’s Minister for Food & Agriculture from August 1947- April 1952?

Answer:- Rajendra Prasad

Q5:- In 2018, the new banknote of which denomination was launched in chocolate brown color?

Answer:- INR 10


5th December 2019 | Win Rs. 20000

Q1:- What is the name of the NASA program that intends to land the first man and woman on the Moon by 2024?

Answer:- Artemis

Q2:- Which medical student is slated to make her Bollywood debut in 2020, in a movie about Prithviraj Chauhan, opposite Akshay Kumar?

Answer:- Manushi Chillar

Q3:- Which word often used in politics, is also the name for a group of Cheetahs?

Answer:- Coalition

Q4:- Roger Federer and Alexander Zverev recently broke the record for the highest attendance in a tennis match. Where was the match played?

Answer:- Mexico City

Q5:- Kailasavadivoo Sivan is the current head of which of these government organizations?

Answer:- ISRO


4th December 2019 | Win Nokia 7.2

Q1 – The recent movie ‘Ford vs Ferrari’ is based on Ford’s quest to win which famous event in auto racing?

Answer 24 Hours of Le Mans

Q2 -Which cricket stadium hosted India’s first-ever pink ball day/night test match against Bangladesh?

Answer Eden Gardens

Q3 – Which corridor was opened for pilgrims, connecting Dera Baba Nanak in Gurdaspur with Gurdwara Darbar Sahib in Pakistan?

Answer Kartarpur corridor

Q4 – Which book, a sequel to a 1985 novel by Margaret Atwood called the ‘The Handmaid’s Tale’, shared the Man Booker Prize in 2019 with ‘Girl, Woman, Other’?

Answer The Testaments

Q5 – Posted by Chris Godfrey, which of these became the most-liked post ever on Instagram in 2019?

Answer Photo of an egg

3rd December 2019 | Win Armani Watch

Q1 – Which actress born on 28th November, started her Bollywood career playing the role of Ashima Roy in a Shoojit Sircar movie?

Answer Yami Gautam

Q2 -He was the lead singer of the famous metal band Black Sabbath in the 1970s. He was nicknamed ‘The Prince of Darkness’ and has won Grammy awards in his music career. He celebrates his birthday today. Who is he?

Answer Ozzy Osbourne

Q3 – National Law/Constitution Day in India was celebrated on 26th November 2019 to mark which day?

Answer Day constitution was adopted

Q4 – Susan Buffett, Tim Cook, Joe Gebbia, Susan McCaw are all part of the leadership council of a fund set up by which Nobel laureate?

Answer Malala Yousafzai

Q5 – Lieutenant Shivangi of the Indian Navy, is the first woman to achieve what distinction?

Answer First woman pilot in Indian Navy


2nd December 2019 | Win Rs 5000 Pay

Q1 – Black Friday, associated with the start of the Christmas shopping season, is observed on the day after which holiday in the USA?

Answer Thanks Giving

Q2 – ‘Finding the gaps’ is a part memoir, part self help book written by which personality known for his accurate decision making?

Answer Simon Taufel

Q3 –  National Milk Day observed on 26th November every year, is observed on the birthday of which famous Indian?

Answer Dr. Vaghese Kurien

Q4 – Which famous cricketer’s twitter handle has his name along with the words 100mph?

Answer Shohaib Akhtar

Q5 – Kitten, Pumps, Cone, Sling Back and Platform are types of what?

Answer Heels


1st December 2019 | Win Nokia 6.2

Q1 – Whose latest book ‘The Anarchy’ recounts the remarkable history of the East India Company from its founding in 1599 to 1803?

Answer William Dalrymple

Q2 – November 5 is the birthday of which well known cricketer, who now has a stand at Arun Jaitley Stadium named after him?

Answer Virat Kohli

Q3 – Phobophobia is the fear of what?

Answer Russia

Q4 – The famous Rann Utsav taking place from 28th October to 23rd February happens in which Indian state?

Answer Gujarat

Q5 – Which 2019 Disney release is set in the fictional town of Arendelle?

Answer –  Frozen 2


30th November 2019 | Win Kenwood Food Processor

Q1 – Thalaivi starring Kangana Ranaut, is based on the life of which famous personality?

Answer Jayalalithaa

Q2 – About which coach in the news these days, did football player Zlatan Ibrahimovic say ‘When I played for him, I felt like a Terminator’?

Answer Jose Mourinho

Q3 – Phobophobia is the fear of what?

Answer Phobias

Q4 – Which extremely popular video-sharing app was launched in 2017 by Chinese developer ByteDance, for markets outside of China?

Answer TikTok

Q5 – Alopecia areata is a common autoimmune disorder that often results in which of the following?

Answer Hair loss


Amazon Quiz Answers

29th November 2019 | Win Fossil Leather Bag

Q1 – The 2019 Davis Cup finals, played in a new format this year (dream project of Barcelona’s Gerard Pique), was held in which city?

Answer – Madrid

Q2 – In the word USB, what does B stand for?

Answer –  BUS

Q3 – Iman, a country’s last Sumatran Rhino, died recently. Which country did Iman belong to?

Answer –  Malaysia

Q4 – Which actor starred as Shrikant in a hit movie this year and played the role of a fast bowler in the Amazon original web series ‘Inside Edge’?

Answer –  Siddhant Chaturvedi

Q5 – ‘A Heart Full of Burden’ is a book written by which famous personality who occupied an important position in India in the 1990s?

Answer – TN Seshan


28th November 2019 | Win Rs 15,000 Pay Cash

Amazon Quiz Answers

Q1. Recently, who became the first Indian bowler to take an international wicket with a pink ball?

Answer Ishant Sharma

Q2. Chris Hughes, born on 26th November 1983 co-founded which technology giant along with 4 other Harvard students?

Answer Facebook

Q3. A depiction of the Ellora Caves can be found on the reverse side of which bank note in India?

Answer ₹20

Q4. ‘Fridays for future’ is an international movement of school students started by which activist?

Answer Greta Thunberg

Q5. As per the title of a popular book and movie, who among these is ‘The Man Who Knew Infinity’?

Answer Srinivasan Ramanujan


27th November 2019 | Win Redmi Note 8 Pro

Amazon Quiz Answers

Q1. He was a Chinese-American actor, martial artist and philosopher. He once said ‘I fear not the man who has practiced 10,000 kicks once, but I fear the man who has practiced one kick 10,000 times’. He celebrates his birthday today. Who is he?

Answer Bruce Lee

Q2. The Rock and Roll hall of fame describes him as ‘The greatest instrumentalist in the history of rock music’. He has songs like ‘Purple haze’ and ‘Hey joe’ to his name. He celebrates his birthday today. Who is he?

Answer Jimi Hendrix

Q3. Who averaged over 50 with the bat in test matches, but played only 1 one-day international, in which he was out for 0? (Hint : He was voted one of Wisden’s cricketers of the century).

Answer Sir gary Sobers

Q4. Who has been conferred with the Indira Gandhi Prize for Peace, Disarmament and Development 2019?

Answer Deadpool

Q5. Eritrea, which became the 182nd member of the UN in 1993, is located in which continent?

Answer Africa


26th November 2019 | Win IPad Pro

Amazon Quiz Answers

Q1. He played the role of Gregor ‘The Mountain’ Clegane in the HBO series Game of Thrones. He has won titles like Europe’s strongest man and World’s strongest man. He celebrates his birthday today. Who is he?

Answer Hafþór Júlíus Björnsson

Q2. Who was the first male cricketer to take a hat-trick in a World Cup ODI match?

Answer Chetan Sharma

Q3. Google has launched a new cloud-based game streaming service. What is the name of the gaming service?

Answer Google Stadia

Q4. Who has been conferred with the Indira Gandhi Prize for Peace, Disarmament and Development 2019?

Answer David Attenborough

Q5. India recently played and won their first-ever Day/night test match. It was played with a pink ball against Bangladesh. Which 2 teams played the first-ever pink ball test match?

Answer Australia Vs New Zealand


25th November 2019 | Win Rs 20,000 Pay Cash

Amazon Quiz Answers

Q1. When he scored a century in his last test appearance, he became the first person to score a century on debut and in his last test match. Who is he?

Answer Greg Chappell

Q2. In the 1975 Bollywood movie ‘Sholay’, what was the name of Basanti’s horse?

Answer Dhanno

Q3. In the context of geography, what are ‘Isohyets’?

Answer Lines on a map showing equal rainfall

Q4. Which sultan declared himself as ‘Sikander-I-Sani’ which means the second Alexander?

Answer Alauddin Khaliji

Q5. In which country would you find the Table Mountain, a flat-topped mountain forming a prominent landmark overlooking the country’s capital?

Answer South Africa


24th November 2019 | Win POCO F1

Poco F1 Quiz

Q1. What day of the Gregorian calendar is today (24th November)?

Answer 328th

Q2. Who was the first batsman to score 30 Test match centuries?

Answer Sunil Gavaskar

Q3. Which of these is not the administrative capital city of a state or Union Territory?

Answer Margao

Q4. Which among these does NOT live under the sea?

Answer Kalanchoe

Q5. What was the name of the alien in the Bollywood movie ‘Koi Mil Gaya’?

Answer Jadoo


23rd November 2019 | Win IFB Oven

Amazon IFB Oven Quiz

Q1 – True or False – Nintendo was founded in 1889 as a playing card company.

Answer – TRUE

Q2 – She played the character of Hannah Montana for Disney and since has gone on to become one of the biggest pop stars of the recent times with hits like ‘Party in the USA’ and ‘Wrecking ball’ to her name. She celebrates her birthday today. Who is she?

Answer – Miley Cirus

Q3 – What currency does Ukraine use?

Answer – Hryvnia

Q4 – In terms of area, which one is larger – India or Brazil?

Answer – Brazil 

Q5 – Which of these is worth more than 1 Indian rupee?

Answer – 1Mauritian Rupee



22nd November 2019 | Win Lenovo Legion Gaming Laptop

Amazon Lenovo Laptop Quiz

Q1 – Which of these personalities were an Indian diplomat and the first female president of the United Nations general assembly?

Answer – Vijaya Lakshmi Pandit

Q2 – In a One day game in Queenstown (NZ) Shahid Afridi’s 17 year old record for the fastest century in ODIs was broken in a game which was reduced to 21 overs a side due to rain. Who smashed this 36 ball century?

Answer – Corey Anderson

Q3 – Which of these is the Latin word for ‘eagle’?

Answer – Aquila in

Q4 – With a population of less than 1000 (as per 2017 data), which is the least populated country in the world?

Answer – Vatican City

Q5 – The point on earth which is closest to the moon is NOT the top of Mount Everest. (True or False).

Answer – TRUE


21th November 2019 | Win Rs 5000

Amazon Pay Quiz

Q1 –  In which country would you find Uluru or Ayers Rock, a large sandstone rock formation surrounded by springs, waterholes, rock caves and ancient paintings?

Answer – Australia

Q2 – In 2019, which movie released in India grossed over INR 100 crore in its first 2 days of release?

Answer – Avengers: End Game

Q3 – Which date recently marked the 101st anniversary of end of the first World War?

Answer – 11th November 2019

Q4 – Every bowler wants to see the bails/stumps flying through the air after the ball has been delivered. What happens when the ball hits the stump directly from the bowler?

Answer – Bowled

Q5 – What is the currency of Sweden?

Answer – Krona


20th November 2019 | Win iPhone XS

Amazon iPhone XS Quiz

Q1 – He was the 47th Vice-president of the United States and a member of the Democratic party. He celebrates his birthday today. Who is he?

Answer – Joe Biden

Q2 – Who made the all-important throw in the last ball of the Super Over, to effect a run-out, that won England the 2019 World Cup?

Answer – Jason Roy

Q3 – In which country would you find Victoria Falls, classified as the world’s largest sheet of falling water based on its combined width and height?

Answer – Zambia And Zimbabwe

Q4 – Golf player Vijay Singh belongs to which country?

Answer – Fiji

Q5 – You’ve just been bowled a ‘beamer’ while playing cricket. What part of your body should you be worried about?

Answer – Head


19th November 2019 | Win FitBit Versa 2 Smart watch

19 November Amazon Quiz

Q1 – She was the first and the only woman Prime minister of India till date. She celebrates her birthday today. Who is she?

Answer – Indira Gandhi

Q2 – She has starred in Bollywood movies like Satyam Shivam Sundaram, Don and many more between the 1970s and 80s. She celebrates her birthday today. Who is this actress?

Answer – Zeenat Aman

Q3 – What is ‘Arise’, a new innovation launched by IIT Madras, a first of its kind in India?

Answer – Standing Wheelchair

Q4 – True or False: Rio de Janeiro is the capital of Brazil

Answer –  False

Q5 – Where would you find the Trevi Fountain, one of the most famous fountains in the world notable for appearances in films such as La Dolce Vita, Three Coins in the Fountain, and Roman Holiday?

Answer – Rome


18th November 2019 | Win Rs 20,000

Amazon Gifts

Q1 – One of NASA’s four great observatories is named after which of these scientists?

Answer – Subrahmanyan Chandrasekhar

Q2 – Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?

Answer –  A Dance form

Q3 – In April 2019, as a promotional activity, Oreo created a title sequence of which show using nearly 3000 cookies?

Answer –  Game of thrones

Q4 – In which city would you find Lascaux, a UNESCO World Heritage Site with over 600 wall paintings representing large animals, local and contemporary fauna that correspond with the fossil record of the Upper Paleolithic time?

Answer –  Montignac, France

Q5 – National Milk Day is celebrated in India each year on Verghese Kurien’s birthday, who is hailed as the father of the White Revolution. When is it celebrated?

Answer –  SaturnNovember 26


17th November 2019 | Win OnePlus 7 Pro

Amazon quiz Answers

Q1 – Which of these planets could, theoretically, float if submerged in water due to its low density?

Answer –  Saturn

Q2 – Espadrilles were first made in regions of France and Spain. Where are these worn?

Answer – On Your Feet

Q3 – Lot of people today suffer from Nomophobia especially on trips. What is Nomophobia the fear of?

Answer – Being Out Of Mobile Coverage

Q4 – Which famous person born on 14th November is the father of the Duke of Cambridge and the Duke of Sussex?

Answer – prince charles

Q5 – In which country, would you find the free State of Bavaria?

Answer – Germany

 


16th November 2019 | Win Dyson Air Purifier

Amazon Quiz Answers Daily

Q1 – _____ is celebrated today to commemorate the establishment of the press council of india. Formed in 1966, the press council keeps a check on the quality of reportage provided by the indian press

Answer – National press day

Q2 – The newly fidcovered Marengo Sachin Tendulkar is a species of what?

Answer – Spiders

Q3 – In the movie “Avatar”, the humans are principally looking to obtain which element from Pandora?

Answer – Unobtainium

Q4 – Chisel is a chain of gyms launched by which celebrity?

Answer – Virat Kohli

Q5 – Which one of these figure from Greek Mythology causes people to turn to stone?

Answer – Medusa


15th November 2019 | Win Sony Alpha 6400 mirrorless camera

Win Free Gadgets from Amazon

Q1 – This French painter was born on 14 November 1840. He has worked like Impression, Sunrise, and woman with a aparasol Madame Monet and her son to his name. Who was he?

Answer – Claude Monet

Q2 – When Mr. Jawaharlal Nehru became the Prime Minister of independent India, he delivered an inaugural address to the Nation which has been given a special name. what is the speech called?

Answer – Tryst with Destiny

Q3 – _____ is a fictional Indian superhero appearing in Raj comics. It was created in the late 1980s by Sanjay Gupta.

Answer – Nagraj

Q4 – Shaktiman was an Indian superhero television show. Mukesh Khanna played the role of Shaktiman and his alter ego “Pandit Gangadhar Vidhafhar Mayadhar Omkarnath Shastri”. What was pandit Gangadhar’s profession in the show?

Answer – Photographer

Q5 – Mukesh Ambani bought the world’s oldest toy company. Which company are we talking about?

Answer – Hamleys


14th November 2019 | Win Rs. 15,000

Amazon Quiz

Q1 – Today, 14th November is celebrated as Children’s Day in India to increase awareness of the rights, care and education of children on the occasion of India’s first prime-minister’s birthday. Who are we talking about?

Answer – Jawaharlal Nehru

Q2 – This was an Indian soap opera which aired from 2003-06, and was an Indian-themed version of the Colombian drama ‘Yo soy Betty, la fea’. Which TV series was this?

Answer – Jassi Jaisi Koy nahi

Q3 – In the iconic video game ‘Mario Bros.’, players can control Mario as they travel the Mushroom Kingdom to rescue Princess Toadstool. What is Mario’s brother’s name in this game?

Answer – Luigi

Q4 – Sabu, Bini Chachi, Rocket (Raaket), Tingu Master and Bunty are all characters from a popular Indian comic book. Which comic book series are we talking about?

Answer – Chacha Chaudhary

Q5 – ‘Small Wonder’ is a popular comedy Sitcom from the 90’s which chronicled the family of a robotics engineer who secretly created a robot modeled after a human girl and then tried to pass it off as their adopted daughter. What was the name of this robot?

Answer – Vicky

13th November 2019 | Win One Plus 7T Pro

Oneplus 7T Pro

Q1 – She has acted in movies like ‘Yes boss’ and ‘Qayamat se qayamat tak’ in the late 80s and 90s. She was also crowned Miss India in the year 1984. She celebrates her birthday today. Who is she?

Answers – Juhi Chawla

Q2 – ____ day is celebrated today in many countries as a day of giving and showing kindness. This day was born when a collection of humanitarian groups came together on November 13, 1997, and made a ‘Declaration of Kindness’. Donating books, food, and clothes to your local community is a great way to celebrate this event?

Answers – World Kindness Day

Q3 – Which was named as the ‘Word of the year 2018’ by Oxford dictionaries?

Answers – Toxic

Q4 – Former Australian fast bowler Brett Lee has done a lot of things outside cricket – but which one of these is NOT one of them?

Answers – Sailed a boat alone across the Tasman Sea

Q5 – Which country’s highest point is Mount Fuji, a dormant volcano?

Answers – Japan


12th November 2019 | Win GoPro Hero 7

Q1 – Where would you find the Hagia Sophia which was the former Greek orthodox Christian patriarchal cathedral, later an Ottoman imperial mosque and now a museum?

Answers – Istanbul, Turkey

Q2 – Which of the following awards is NOT associated with the field of sports?

Answers – Norman Borlaug award

Q3 – In terms of area, which one of the following Indian states has the largest coverage of forest?

Answers – Madhya Pradesh

Q4 – In a 1999 Test match Against South Africa, New Zealand tailender Geoff Allott batted a memorable innings which lasted 101 minutes. How many runs did he score?

Answers – 0

Q5 – ‘I can talk English, I can walk English, I can laugh English, because English is a funny language’. Which actor said this dialogue in a Bollywood movie?

Answers – Amitabh Bachchan


11th November 2019 | Win Rs 5000

Amazon Quiz Answers Daily

Q1 – What is the team used in cricket when a batsman is at or has scored 111 runs?

Answers – Nelson

Q2 – In which country would you find Machu Picchu, a 15th century Inca citadel?

Answers – Peru

Q3 – Raut Nacha is folk dance performed mainly by the tribal communities of which state?

Answers – Chhattisgarh

Q4 – Which day is celebrate as World Diabetes Day?

Answers – 14 November

Q1 – Which planet in our solar system was visited by the Russian-built Venera 7?

Answers – Venus


10th November 2019 | Win Oppo Reno 2 F

Amazon Quizzes

Q1 – Which of these was earlier known as the ‘Hailey National Park’ when it was established in 1936?

Answers – Jim Corbett National Park

Q2 – In 2011, which country hosted a Formula 1 race for the first time?

Answers – India

Q3 – Punjab is also called ‘The Land of Five Waters’, Which of these is NOT a river that flows through the region of Punjab?

Answers – Tapti

Q4 – Which country has recently Approved the sale of a home-grown drug that is expected to cure Alzheimar’s?

Answers – China

Q5 – What is the slang term given to a ball that is bowled so well that it is considered unplayable by the batsman in cricket?

Answers – A Jaffa


9th November 2019 | Win Godrej Air-conditioner

Amazon Quizzes

Q1 – Madhubani painting is done with a variety of tools, including fingers, twigs, brushes, nib-pens, and matchsticks and using natural dyes and pigments. it is characterized by its eye-catching geometrical pattern. Which Indian state does this art from originate from?

Answers – Bihar

Q2 – Ebrahim Alkazi is a famous Indian personality in the field of _____?(Fill in the blanks)

Answers – Theater

Q3 – The person wants to visit the national parks in Ranthambore, Gir and Bandipur located in 3 different states in India. Which of the following state he or she should NOT visit to explore these 3 national parks?

Answers – Madhya Pradesh

Q4 – Which of the following countries is NOT a member of the SAARC (South Asian Association for Regional Cooperation)?

Answers – Singapore

Q5 – The book ‘281 and Beyond’ is an autobiography of which Indian cricket?

Answers – VVS Laxman


8th November 2019 | Win Fujifilm X-T100 mirror-less camera

Amazon Quizzes

Q1 – The ______ note was the first paper currency issued by RBI in January 1938.(Fill in the blanks)

Answers – Rs 5

Q2 – Which is the following is NOT a gem-stone?

Answers – Marbel

Q3 – The original name of Tansen, the most famous musician in the court of Akbar was _____?(Fill in the blanks)

Answers – Ramtanu Pandey

Q4 – Which of the following art forms was Satyajit Ray associated with?”

Answers – Film direction

Q5 – The legendary comic bool writer Stan Lee, who passed away last year, was associated with which comic book house?

Answers – Marvel comics


7th November 2019 | Win Rs, 5000

Quiz Answers

Q1 – She was the first woman to win a Nobel prize, is the only woman to in the Nobel prize twice, and is the only person to win the Nobel prize in two different scientific fields. She was born on this day (7 November) in 1867. Who is she?

Answers – Marie Caurie

Q2 – In which country would you find North Cape, the northernmost point in Europe that can be accessed by car?

Answers – Norway

Q3 – Which is the following acids is used in a battery?

Answers – Sulphuric Acid

Q4 – If you compete in a race and overtake the 4th person, which position would you find yourself in?

Answers – 4th

Q5 – In international Morse code, which English alphabet is represented by the shortest/smallest code, a singe dot?

Answers – E


6th November 2019 | Win Samsung Galaxy Note 10

Q1 – Where would you find Stonehenge, the prehistoric monument?

Answers – England

Q2 – The Red Square is considered the central square of which Russian city? 

Answers – Moscow

Q3 – Indian field hockey team recently qualified for Tokyo Olympics 2020. When did Indian men’s hockey team last win a gold medal at the Olympics?

Answers – Moscow Olympics, 1980

Q4 – What is the official playing time of the full version of the Indian national anthem?

Answers – 52 Seconds

Q5 – The ‘Statue of Liberty’ in New York was gifted to the United States by a European country. Which country is this?

Answers – France


5th November 2019 | Win Sony Home Theater

Q1 – Today, 5th November is the birthday of cricketer who currently holds the record for being fastest to 10,000 and 11,000 runs in One Day cricket. He currently has 69 international centuries to his name. Who is he?

Answers – Virat Kohli

Q2 – Against which country did Virat Kohli make his test debut in 2011?

Answers – West Indies

Q3 – Along with cricket, Virat Kohli has been interest in Football. He is the co-owner of which Indian Super League(ISL) football team?

Answers – FC Goa

Q4 – This Canadian singer sang the world famous song ‘Summer of 69’. He celebrates his birthday today. Who is he?

Answers – Bryan Adams

Q4 – In which country would you find Chichen ltza, one of the largest Maya cities and it was likely to have been one of the mythical great cities referred to in later Mesoamerican literature?

Answers – Mexico


4th November 2019 | Win Rs. 25000

Q1 – This American actor won the Oscar for best actor in a leading role for his performance in the movie ‘Dallas Buyers Club’. He celebrates his birthday today. Who is he?

Answers – Matthew McConaughey

Q2 – Where would you find the ‘Sea of Tranquility’?

Answer – The moon

Q3 – A Megagon is a polygon with _ sides. Fill in the blanks.

Answers – 1 Million

Q4 – Who composed the famous classical music melody – ‘Fur Elise’?

Answer – Beethoven

Q5 – Where is Fort William located in India?

Answer – Kolkata

3rd November 2019 | Win Galaxy M30s

Galaxy M30s Quiz Answers

Q1 – Which one of these blood-types is called the ‘universal donor type’ because it is compatible with all other blood type?

Answers – O – Negative

Q2 – What is the official currency of Afghanistan?

Answer – Afghan Afghani

Q3 – What is the capital of Norway?

Answers – Oslo

Q4 – Washing soda is the common name for which compound?

Answer – Sodium Carbonate

Q5 – Which of these is an annual fair in Rajasthan, known for its camel trading event?

Answer – Pushkar Mela

2nd November 2019 | Win OnePlus TV

Q1 – Today, 2nd November Is The Birthday Of Famous Bollywood Actor Shahrukh Khan. Which Was His First Bollywood Film?

Answer – Deewana

Q2 – This American Actor Played The Character Of ‘Ross’ In The Famous Comedy Show FRIENDS. He Celebrates His Birthday Today. Who Is He?

Answer – David Schwimmer

Q3 – The Folk Music Form Of ‘Lavani’ Is Associated With Which State?

Answer – Maharashtra

Q4 – In Terms Of Area Which Is The Smallest Continent?

Answer – Australia

Q5 – Which Of These Is NOT Classified As A Greenhouse Gas?

Answer – Hydrogen

1st November 2019 | Win Samsonite Polycarbonate Suitcase

Q1 – Today, 1st November is celebrated as the Formation Day of which south Indian state?

Answer – Karnataka

Q2 – Today, 1st November is the birthday of an Indian actress who won the Miss World 1994 pageant. Who is this actress?

Answer – Aishwarya Rai

Q3 -In terms of population, which is the smallest continent?

Answer – Antarctica

Q4 – Bhatiali’ is the folk music of which state?

Answer – West Bengal

Q5 – What is the national currency of Albania?

Answer – Lek


Amazon Quiz Answers

Queries Solved related to Amazon Quiz Answers


1) How to Play Amazon Quiz Time Quiz?

2) How to win Amazon Quiz Time Quiz?

3) Where to get all the answers to Amazon Quiz?

4) How to get Amazon Today Quiz?

5) How to participate in Amazon Quiz?

6) Amazon Today Quiz ke Answer kaise dhunde?

7) Amazon Quiz Kaise Khele?

8) Where to get Today’s Amazon Quiz Answers?

Quiz Answers Daily

How to Claim the Prize of Amazon Quiz Answers


After winning the prize of Amazon Quiz Time Daily Quiz, the question is, how you can get that prize. Let’s have a look. You have to wait until the result date mentioned above. Amazon will notify you by e-mail or message if you win the contest. You should have a valid proof of identity and age. Required documents are PAN Card or Driving License or Voter ID or Indian Passport. You have to claim the prize within 7 days from the notification sent by Amazon.

Amazon Quiz Answers Daily

Is Amazon Quiz Genuine?


Yes, in my opinion, the Amazon Daily Quiz game is real. Why? Because Amazon will do nothing fake from which their company name put the wrong impression on their customers. Amazon is really a big and trustful company where you can buy anything online with 100% trust.  Amazon Is Not Announcing The Winners publically, instead, they contact them directly. They are doing this Quiz Contest to gain more popularity for the Amazon App. Because these quiz contests are Amazon App Exclusive. Before participating, read the eligibility criteria carefully.

Amazon Quiz Answers Daily

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *